C# Object Kullanımı Günlükler

Wiki Article



Derece: Parametre isimlerinin bir önemi yoktur yalnızca veri türlerinin eşleşmesi ehliyetli olacaktır.

Object klası, rastgele bir nesnenin bel kemiği özelliklerini ve davranışlarını tarif etmek midein kullanılır. Bu sayede, herhangi bir derslik oluşturulduğunda, Object klasının derunindeki esas özelliklere ve davranışlara kendiliğinden olarak erişim katkısızlanır.

Her bir yapı farklı bir örgünın yahut organizasyonun olası durumlarına hitap edebilecek tarzda vüruttirilmektedir. İşte lock keywordü bu duruma çok safi bir örnektir. şayan zamanlarda kullanmanın başarım ve bakım açısından maliyeti ne derece azalttığı aşikardır.

Compiler kendisi bir property adında bir private field oluşturur. Bu tempo property’lere Auto-Implemented property denir. Bu da C# dilinin esenladığı avantajlardan birisi. Kötüda dü farklı yararlanmaı gösterelim.

C# Terbiye Seti sayfasındaki OOP kafalığı şeşnda mevki kayran tüm dersleri bâtınaziz vahit bir proje hazırladığımda hem burada dersini yazacağım hemde bağımlı ki github üzerinden paylaşacağım.

ToolBar=Kesif kullanılan özelliklerine zahmetsiz erişim sağlayıcı denetimleri gruplandırması olan bir aralıkç.

2010 seneından bu yana Enformatik Teknolojileri Öğretmeni olarak hayat liselerinde görev yapmaktayım.

C# Object Kullanımı Şimdi burada Buttona tıkladığımızda listbox’a eklenecek olan vukuf MyShape sınıfındaki boş string ifadesi değil, MyCircle dershaneındaki “Drawed Circle” ifadesidir.

Bu alanda veya sair bir alanda, benim ve özge yardımcı insanoğluın paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz manaına gelmemektedir.

Text                           : Burası formun üstteki yazısını bileğnöbettirmemizi sağlamlar.

Locked                      : Default olarak false olan bu özellik true örgülırsa form’ umuz tasar çizim anında ve çkırmızıışma anında çdüzenıştığı yere sabitlenir.Boyunu ve yerini değsoruntirmeye izin vermez.

                     True;Hatlan yazı texbox'un cidarına vardığında bi ast satıra geçer.

Bu kent, istenmeyenleri azaltmak karınin Akismet kullanıyor. Tefsir verilerinizin nasıl işlemlendiği üzerine daha zait olgun edinin.

TextBox'un boyutu, ihtiva ettiği metne rabıtalı olarak otomatik olarak ayarlanabilir veya program tarafından belirlenebilir.

Report this wiki page