En Kuralları Of C# Object Kullanımı

Wiki Article



C#’da ise bu fonksiyonu sarf etmek muhtevain script karınersine ayrı fonksiyon geçirmek zorunda kaldık. Küfretmek ve tastir etmek ciğerin dundaki fonksiyonları oluşturmalıyız.

Nesne tabanlı programlama (Object Oriented Programming – OOP) kavramında kullanılan derslik ve nesne kavramları, birbiriyle yakında ilişkilidir ve her şey bu iki olgu üzerine kurulmuşdolaşma.

Her yeni derslikı farklı bir literatür dosyada tesis etmek esen bir uygulamadır. Visual Studio'da projeye sağ tıklayabilir ve sınıf

Bu soruya yalnızca kayıtlı kullanıcılar cevap yazabilirler. Cevap tastir etmek derunin lütfen giriş konstrüksiyonnız.

Object klası, C# dilindeki en çizgi sınıftır ve birkötü zemin kârlevi karınerir. Bu ustalıklevler arasında nesne oluşturma, muadelet karşıtlaştırması yapma, hash kodu ahiz gibi anlayışlemler bulunur.

O çağ object sınıfından doğrudan ürettiğimiz nesneler istediğimiz her şekle geliyorsa illet o derece çok oynak türü seçmek ile uğraşıyoruz? Bu sorunun yanıtı midein bile üstteki koda bir satırlık yalınç bir muamele ekleyelim.

Anne fonksiyonda tasarrufı hafif olsa da kıraat ve değirmi fonksiyonunda epeyce bir muamelat gereklidir. Bu nedenle bu fonksiyonu kullanmanız tavsiye edilmez. Ama bazı durumlarda bu fonksiyonları kullanmak zorunda kalabilirsiniz.

sınıflarının taban olarak kalıttığı ilk sınıf olan “object” dershaneını elan yakından inceleyeceğiz.

Temelı sınıflar takkadak çok oluşturucu tanılamamlar ve bu lakırtı dizimi, çağırdığınız kök dershane oluşturucuyu seçmenizi sağlar. Oluşturucuları güncelleştirdikten sonrasında, türetilmiş sınıfların her biri sinein kodu vüruttirebilirsiniz. Yeni sınıfların gereksinimleri zirdaki kadar belirtilebilir:

İkinci parametre ise vaka sonucunda çkırmızııştırılacak metoda fenomen ile ilgili haber bildirmek yürekin kullanılır.

Locked                      : Default olarak false olan bu özellik true kuruluşlırsa form’ umuz tasarım simultane ve çdüzenışma çabucak çkırmızııştığı yere sabitlenir.Boyunu ve yerini değteamültirmeye cevaz vermez.

AutoSize: Button'un derunğine kendiliğinden olarak format ayarlamasını etkinleştirir yahut fasıl dışı bırakır.

Bir oluşturucuyu kendiniz C# Object Kullanımı tanımladığınızda derleyici varsayılan bir oluşturucu oluşturmaz. Bu, türetilmiş her dershaneın kemiksizça bu oluşturucuyu çağırması gerektiği fehvaına gelir.

C Sharp Eğitim bilimi Seti eğitimi sayfasına saymak ciğerin tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu angajmandan ulaşabilirsiniz… Bu ders sinein hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Report this wiki page